Szakrális Női Jóga

A Szakrális női jóga  

program egy hónapokig tartó belső utazás, ahol 9 különböző istennői és isteni minőséggel fogunk dolgozni. Kata van Doesselaar avatott be e csodás átalakító folyamatba, és végtelen hálával a szívemben szeretném továbbadni. Bár ászanázni is fogunk, de ebben a folyamatban nagyobb hangsúlyt kapnak a mudrák, a meditációk, a mantrák, a szívvel és tudattal való munka és természetesen ezt kiegészíti a hozzá kapcsolódó kis jóga filozófia.
Gyógyulás, ébredés, átalakulás vár ránk közös utazásunk során. Megnyitjuk a Test-Templomot – szakrális kapcsolatot hozunk létre a testünkkel és kinyitjuk a finomabb érzékelés kapuit.
Megtanuljuk, hogyan mozogjunk, lélegezzünk, áramoljunk a Lélekből.

A 9 alkalmas belső utazás felépítése:
1. Földanya
2. Nap (Shiva)
3. Hold (Shakti)
4. Ganesha
5. Durga
6.  Lakshmi
7. Káli
8. Sarasvati
9. Tara

A képzés nem vallásosA képzés nem vallásos, az istennőkre úgy tekintünk, mint bennünk élő archetípusokra, magunkban szeretnénk felébreszteni ezeket az univerzális energiákat és kapcsolatokat. 

Segít kibontani magadban az Istennői (anyai, kreatív, életet adó, gyógyító, bölcs és inspiráló, együttérző, áramló, felszabadító) minőségeket, hogy felébreszd a benned élő teremtő erőt és képes légy kiteljesíteni Magad.

Átalakulásodat egy napló vezetésén keresztül is követheted, amit tőlem kapsz ajándékba az első alkalommal.

A 9 alkalom általában kéthetente követi egymást, vasárnapi napokon.
Az ár magában foglalja olyan videókhoz való hozzáférést is, amely segíti a folyamatot, mintha mindig fognám a kezedet az önismereti utazásod során. 

És mi történik a 9 alkalmas tanfolyam után?
Havi fenntartó, biztonságos, szeretetteljes, megtartó, gyógyító női körben kapcsolódhatunk együtt tovább, ahol az évkört megélve az éppen aktuális minőséget, feladatokat, szertartásokat átvesszük, hogy lendületbe hozzuk és megtámogassuk a női teremtő erőnk folyamatát.
Foglalkozunk például a teljesség igénye nélkül:
– Oltárkészítéssel;
– Az évkör aktuális női archetípusával, Istennői minőségével;
– Női ciklussal, holdállással, Földanya energetikai minőségével;
– Minden alkalommal van egy női flow jóga gyakorlásunk;
– Aktuális női életvezetési témákkal, táplálkozással, energetikával;
– A negyedévekhez tartozó Boldogasszony ünnepekkel és elvégezzük az ehhez kapcsolódó szertartást is;
– Továbbá segítő növényekkel, gyógynövényekkel, vadnövényes ételekkel, receptekkel.

Egy zárt facebook csoport keretében pedig folyamatosan kapcsolódhatunk, egy remek lehetőség egymás támogatására, emelésére. 

"Minden nőben él egy zabolátlan és időtlen lény, az Ősi, Természeti Asszony a maga hatalmas erejével, éles ösztöneivel, szenvedélyes kreativitásával és korlátlan tudásával."
(Clarissa Estes)